Стилен пръстен с диаманти и рубин

Цена: 6520.00 лв Нова цена: 5608.00 лв

пръстен с диаманти и рубин

Разкошен пръстен с диаманти и сапфир 6,305ct.

Цена: 0.00 лв

Разкошен пръстен с диаманти и естествен сапфир

Пръстен с диаманти и Изумруд

Цена: 0.00 лв

пръстен с диаманти и естествен колумбииски изумруд

Елегантен пръстен с диаманти и сапфир

Цена: 0.00 лв

Пръстен със сапфир и диаманти от бяло злато

Златен пръстен със сапфир и диаманти

Цена: 12900.00 лв Нова цена: 11094.00 лв

Изящен пръстен с диамани и сапфир

Пръстени със скъпоценни камъни - букет от думи и емоции, събрани на едно място

Пръстените са любимия аксесоар за всяка жена, тъй като те дават безкрайни възможности за комбинация от дизайн, цветове, материали и камъни. Красивите и уникални пръстени могат да бъдат комбинирани с различни видове облекло - от ежедневното до празничното. Те дават прекрасно настроение, носят позитивен заряд на букет от думи и емоции вложени в пръстените.  Всяка жена може да се почувства феноменално, ако и подарите уникален пръстен, подхождащ на вкуса ѝ.

Пръстените са едни от първите бижута, които хората са започнали да изработват и да носят, влагайки в тях определен смисъл. Още преди хиляди години са били символ на статус и възможности, привързаност и принадлежност. Колкото по-богато орнаментирани и украсени, толкова по-добре. И до днес пръстените запазват част от това послание. Показваме чувствата и любовта си с пръстени с диаманти и прекрасни скъпоценни камъни. Но има причина, защо пръстените са се запазили като толкова важно бижу. Пръстените са изключително универсални, защото могат да се комбинират с всичко – независимо от стила на дрехи и другите бижута, които носите. Една жена винаги ще бъде забелязана с хубавото си настроение и гордо носейки пръстен с красив скъпоценен камък или диамант подарен от любим човек. Можете да изберете скъпоценен камък или диамант, поставен в легло от благороден метал и да  зарадвате Вашата любима с неповторимо бижу! Пръстените с цветни камъни, са като букет цветя. Внасят красота, нюанси и топлина и остават прекрасен спомен завинаги. С тях можете да направите годишнината по-специална, рожденият ден – по-красив, а предложението – незабравимо.

Пръстени-с-диаманти-1-предложение

Пръстени с диаманти и сапфири

Сапфирът е красив син скъпоценен камък, чиято прелест е ценена от години. Според различни исторически извори, владетелите на древна Персия са вярвали, че небето е именно синьо, защото е отражение на сапфира. Този прекрасен скъпоценен камък е носен на пръстени и други бижута от редица царски особи, като кралете са носили сапфири около врата, за да ги предпазва от лоши сили. В някои култури се вярва, че сапфирът представлявал небесата и, може би, това е причината да е предпочитан скъпоценен камък за религиозните украшения на католическите свещеници. От векове сапфирът се смята за пазител на невинността, истината и повелителя на доброто здраве. Вярва се, че пръстен със сапфир подарява радост, просперитет, вътрешен мир и красота. Не случайно един от най-популярните пръстени в английския двор е именно пръстенът на Принцеса Даяна с овален сапфир, подчертан от 14 красиви диаманта, положени върху основа от бяло злато. Както сигурно знаете, този пръстен сега краси ръката на Дукесата на Кеймбридж Кейт Мидълтън. С пръстен, украсен с диаманти и сапфири, всяка жена ще се почувства специална и обичана от своя любим. Вярва се, че сапфирът е камъкът на дамите, родени през месец септември. А пръстен със сапфир е подходящ подарък за съпругата ви за 5тата или 45тата годишнина заедно.


Пръстени с диаманти и рубини

Рубинът е прекрасен, червен скъпоценен камък, с толкова наситен цвят, че пленява погледа на всеки! Той е един от традиционните скъпоценни камъни, познат със своята изключителна издръжливост. Не случайно и до днес археолозите откриват пръстени и други бижута с рубини и камъкът е точно толкова красив, колкото преди векове! В Ориента са описвали този камък като „капчица кръв от сърцето на Земята Майка“. През годините, много култури по света смятат рубините за символ на властта и силата. Но също така и на любовта, енергията, емоцията и стремежът за живот. Пръстените с рубин пораждат емоции, които почти никой друг камък не може да създаде. Сред останалите традиционни скъпоценни камъни, рубините са най-скъпи. А пръстените и бижутата, изработени с тях, са неповторими. Пръстените и бижутата с рубини се смятат за пазители на психическото и физическото здраве. Рубините са скъпоценни камъни, подарявани на много знатни личности. Сред тях трябва да отбележим известният пръстен на Елизабет Тейлър от овален рубин, поставен в средата и обграден от диаманти. Счита се, че рубинът е скъпоценният камък на хората, родени през месец юли. С пръстен с рубин можете да зарадвате любимата си на 15тата и 40тата годишнина от вашата любов!

 

Пръстени-с-диаманти-2-предложение


Пръстени с диаманти и изумруди

Изумрудите са скъпоценни камъни, които и до ден днешен възхищават всеки, който се докосне до тях. Те са толкова ценни и красиви, че качествените, добре обработени изумруди, без дефекти, могат да достигнат двойно цената на диамантите. И дори повече! Историците посочват, че бижута и пръстени с изумруди са търгувани още преди повече от 5000 години. В различните култури, този камък има много значения. Според древните египтяни, пръстени или бижута с изумруди са означавали съзряване и прераждане. Изумрудите са били любимите скъпоценни камъни на Клеопатра, като тя е притежавала много бижута с тях. Легендата за крал Артур казва, че Светият граал е направен от изумруд. А в Китай, и до ден днешен се счита, че носенето на бижута и пръстени със зелени кристали и изумруди, носи късмет. Някои култури свързват изумрудите с древногръцката богиня на любовта и красотата Афродита. И смятат, че пръстен с изумруд защитава влюбените от изневяра. Един от най-известните пръстени с изумруди и диаманти е именно на Жаклин Кенеди. Той се състои от 2,84 каратов изумруд, поставен до също толкова голям диамант. Ако видите този пръстен ще поискате и вие бижу с прекрасната комбинация от диаманти и изумруди. Като камък на пролетта, изумрудът е прекрасен избор за всички дами, родени през месец Май. А пръстен с изумруд е подходяща изненада за отбелязването на 20-тата или 35-тата годишнина от сватбата.

 

Пръстени за вашият повод

Когато обичаме някой, всеки момент, прекаран с него, е специален. А за всеки повод искаме да сме по-оригинални и по-креативни от последния. Пръстенът винаги ще бъдат подходящ подарък – за Вашата любима,  съпруга, грижовна майка, любима баба. Подарявайки пръстен, Вие подарявате скъп подарък, съдържащ специално послание, което ще се превърне във Вашата история. Тази, която ще се разказва от поколение на поколение от баби на внучки. Пръстенът не е просто аксесоар, той е част от стила и визията на една дама. Всеки тоалет ще изглежда по-различен, ако на ръката сложиш пръстен, подарен с много любов. Ние вярваме, че подаряването изисква само желание. Имате ли желанието, ще откриете най-подходящият пръстен за подарък. И ще направите всеки повод по-специален от преди. 

Пръстени с диаманти и сапфири

Пръстени с диаманти и рубини

Пръстени с диаманти и изумруди

Пръстени за вашият повод


Другите посетители, които разглеждат тази категория, търсят също и в категории годежни пръстени, годежен пръстен, годежен пръстен с диамант, годежен пръстен бяло злато, годежен пръстен София, пръстени с диаманти, златни пръстени, брачни халки, обици с диаманти, колиета и медальони с диаманти, гривни с диаманти и диаманти.