Златна халка с 10 броя диаманти

Цена: 1550.00 лв

Венчална халка са диаманти с 10бр. диаманти 0.15ct.

Елегантна златна халка с 31 броя диаманти

Цена: 1690.00 лв

Елегантна златна венчална халка с 31 броя диаманти от жълто злато

Венчални пръстени с диаманти

Цена: 0.00 лв

Венчални пръстени с диаманти

Брачна халка от бяло и жълто злато

Цена: 0.00 лв

Брачни халки от жълто и бяло злато

Брачни халки от бяло злато с диаманти

Цена: 0.00 лв

брачни халки с диаманти от бяло злато

Сватбени пръстени

Цена: 0.00 лв

Сватбени пръстени

Брачни халки с листа

Цена: 0.00 лв

Брачни халки на листа

Брачни халки с диаманти

Цена: 0.00 лв

Брачни халки от бяло злато

Интересни брачни халки

Цена: 0.00 лв

Брачни халки с орнаменти

Брачна халка от бяло и розово злато

Цена: 0.00 лв

Брачна халка от бяло и розово злато 14кт

Брачни халки за влюбени

Предстои Ви сватба! Това е един от най-щастливите дни в живота! Денят, в който двама души засвидетелстват един на друг и на близките си своята любов и намерение да създадат семейство. В основата на това събитие ще се надгради целия Ви бъдещ живот заедно. Един от важните елементи, без който не бива да се случи Вашата сватба, са брачните халки. От векове тази красива традиция, да се разменят брачни халки, се предава от поколения на поколения. През различните епохи този обред изглеждал по различен начин, от брачни халки от тръстика до брачни халки от злато и диаманти. Обаче смисълът на този свещен ритуал остава един и същ. Младоженците се вричат в любов и вярност, и обещават пред своите родители и близки, че ще се грижат един за друг през целия им живот. Брачните халки са символ на това обещание и едно прекрасно начало на пътешествието наречено „семеен живот“. Затова изборът на брачни халки е важна задача. Нашата марка Diamonds Forever, Ви предлага да изработим брачните халки специално за Вас! С индивидуален подход според Вашите вкусове, настроение и желания, ние ще предложим оригинални идеи, които ще олицетворят чувствата Ви един към друг.

брачни-халки-1-вариант
Брачни халки 

Брачни халки - тайната на любовната традиция

Традиционно брачните халки притежават дълбок и силен смисъл. В добро и зло, в здраве и болест, в богатство и бедност, сега и завинаги ... Заклевайки се младоженците поемат сериозен ангажимент един към друг. Да споделят не само прекрасните дни от живота, но и трудните. Да се грижат един за друг и да се пазят взаимно. Да се подкрепят не само в успехите, но и в несполуките. В името на любовта да изградят и да оценят истинското щастие, преминавайки заедно през всички трудности на живота. Брачните халки символизират съюза между мъжа и жената – съюз, скрепен от любов, уважение и привързаност. Този съюз свързва двама души, „докато смъртта ги раздели“. Не е случайна формата на брачните халки - кръгла. Кръгът е символ на безкрайност. Непрекъснатостта му символизира стремежа Вашите отношения да бъдат вечни. Брачните халки са обещание, което влюбените си разменят, за да се свържат за цял живот. Вашите брачни халки показват искреното желание да се отдадеш на другия човек, да принадлежиш на него, да създадеш семейство, както пред закона, така и пред Бог. Освен символна страна, брачните халки по традиция се възприемат и като талисмани. Тяхна „задача“ е да предпазва притежателите им и да закриля любовта им. Символиката се крие в самите брачни халки, но най-вече във Вашите чувства и емоции, които влагате в тях. От векове брачните халки се използват в свещени ритуали. При всички народи по света съществуват тези обичаи. Това събитие е едно вълнуващо преживяване между двама души, което остава след себе си красиви спомени завинаги.

златни-брачни-халки-2
Брачни халки - Разгледайте при нас!

Брачни халки от марка Diamonds Forever

Всяка жена още от малко момиченце мечтае някой ден да се омъжи. Тя жадува за най-красивата сватба, за най-изящната рокля, за най-бляскавият годежен пръстен и за най-вълшебната брачна халка, която да събере и отрази в себе си съкровените чувства на любимия й. Ние, от марка Diamonds Forever, споделяме тези чувства и знаем, колко е значимо да направите правилен избор на брачните халки, за да им се радвате и наслаждавате цял живот. Ще Ви покажем, класически брачни халки, оригинални брачни халки, брачни халки, които сме правили по специални поръчки, брачни халки с диаманти. Нашите специалисти ще Ви помогнат в избора на най-подходящия материал за изработването на Вашите брачни халки според изискванията Ви и по определен от Вас бюджет. Ще ви предложим:

  • Брачни халки от бяло злато 14 или 18 карата;
  • Брачни халки от жълто злато 14 или 18 карата;
  • Брачни халки от бяло и жълто злато заедно 14 или 18 карата;
  • Брачни халки от розово злато 14 или 18 карата;
  • Брачни халки от платина;
  • Брачни халки с диаманти.

Когато правите избор за Вашата брачна халка е важно да се ръководите от Вашите собствени предпочитания за бижута (да пасва на характера и вкуса Ви), а не от актуалната мода, тъй като брачните халки ще украсяват ръката Ви цял живот. Ще се погрижим брачните халки, които ще носите занапред през целия си живот да бъдат красиви и винаги с нежност да Ви припомнят щастливия ден на сватбата, когато сте ги сложили за пръв път.

Брачни-халки-3
Брачни халки - Diamonds Forever

Често ни задават въпроса, дали брачните халки трябва да имат диаманти? Обикновено младоженците избират класически брачни халки. Обаче има и други, които смятат, че диамантите могат да украсят и да подчертаят изящните линии на брачната халка. Те могат да бъдат красиво допълнение към символа, който скрепява Вашите отношения. Диамантът сам по себе си е един от най-силните знаци, който хората използват, за да покажат своите чувства и намерения. Хората свързват твърдостта и чистотата и блясъка на диаманта, които никога не се променят във времето, с желанието да подчертаят всички добродетели, за които копнеят в любовта си. Вълшебният ореол, който диамантът носи от древността идеално се вписва в идеята любовта да бъде чиста, силна и дълговечна, като самия диамант. Всички легенди за диаманти са свързани с необичайни обстоятелства, силни чувства и желания. Може би и Вашата история ще стане необикновена приказка, в която брачните халки и диаманти ще Ви напомнят за Вашите любовни приключения. Днес всеки може да прочете вълнуващи предания за диаманти, за непреодолимото желание на човек да намери своето щастие, любов и благополучие. Ние вярваме, че това е възможно. Затова Ви каним, за да Ви покажем диаманти за вашите брачни халки, с различни размери, форми и цветове. Ще Ви разкажем за всички техни качества, които определят стойността им. Ще Ви поканим да участвате в проектирането на Вашите брачни халки, с идеята да ги създадем специално за Вас. И те да бъдат единствени, неповторими и красиви, както Вашата любов. Съвременните технологии, като лазерното гравиране позволяват да се запечата Вашето събитие върху брачните халки, това може да бъде датата на сватбата, Вашите имена или друго нежно послание, например „Обичам те“. Това винаги ще Ви напомня за прекрасните мигове, емоциите, топлината и ще Ви помогне да запазите и поддържате семейния огън на Вашата любов. За нас е истински дар и удоволствие да сме съпричастни към щастливите моменти на нашите клиенти. Поемайки ангажимент да Ви предоставим най-доброто, от нашите знания и умения, се надяваме да оправдаем Вашето доверие.

Брачни халки - тайната на любовната традиция

Брачни халки - тайната на любовната традиция

Другите посетители, които разглеждат тази категория, търсят също и в категории годежни пръстени, годежен пръстен, годежен пръстен с диамант, годежен пръстен бяло злато, годежен пръстен София, пръстени с диаманти, златни пръстени, обици с диаманти, колиета и медальони с диаманти, гривни с диаманти, пръстени и диаманти.