Стилен годежен пръстен с диаманти

Цена: 3550.00 лв

Годежен пръстен с диаманти 0,55ct. цвят F, качество I1

Годежен пръстен

Цена: 1100.00 лв

Годежен пръстен с диаманти 0.08ct. цвят G, качество VVS1

Златен годежен пръстен с диаманти.

Цена: 4100.00 лв

Стилен златен годежен пръстен с диаманти 0.46ct. цвят F, качество VS1

Елегантен годежен пръстен с диамант форма Капка

Цена: 0.00 лв

Годежен пръстен с диаманти 0.19ct цвят Е, качество SI1

Годежен пръстен

Цена: 2150.00 лв

Годежен пръстен с диаманти 0.235ct. цвят F, качество VS2

Годежен пръстен с диамант форма капка

Цена: 19200.00 лв

Годежен пръстен от бяло злато с диаманти 1.04ct. цвят G, качество VVS1. Cертификат GIA

Годежен пръстен с диамант. Сертификат CGL

Цена: 1950.00 лв

Елегантен пръстен за годеж от бяло злато с диаманти 0.21Ct. цвят D, качество VVS

Нежен годежен пръстен с диаманти

Цена: 0.00 лв

Годежен пръстен от бяло злато с диаманти 0.18ct.

Годежен пръстен форма сърце с диаманти

Цена: 1500.00 лв

Годежен пръстен форма сърце с диаманти

Годежен пръстен от бяло злато с диаманти

Цена: 3500.00 лв

Годежен пръстен форма безкрайност с диаманти 0.39ct. цвят I, качество SI2

Годежен пръстен с диаманти от бяло злато

Цена: 2700.00 лв

годежен пръстен с 0,355ct. диаманти цвят K, качество VVS1

Годежен пръстен с диаманти

Цена: 1950.00 лв

годежен пръстен със 17 броя диаманти 0,30ct. цвят D, качество VVS

Годежни пръстени София

Любовта дойде! Тя е всичко, заради нея живеем! Предстои Ви да изживеете най-щастливите мигове в живота си! По традиция в любовта, всичко започва с годежен пръстен. София е най-подходящия град за това. Защото носи прекрасното име София, която е майка на Вяра, Надежда и Любов? Колко символично! Или просто защото е столица и най-голям град в България? Идеално се вписва в красивата традиция да подариш годежен пръстен, който ще донесе Вашето послание към любимата Ви. Без излишни думи ще покаже Вашите съкровени чувства и желания. Освен това София предлага най-голям избор на годежни пръстени. През последните години много художници, дизайнери и занаятчии насочиха своето внимание към ювелирното изкуство. На пазара ще намерите голямо разнообразие от годежни пръстени в София, както и в цялата страна. Предлагат се годежни пръстени изработени от пластмаса, годежни пръстени от полускъпоценни минерали, годежни пръстени от медицинска стомана, годежни пръстени от сребро, годежни пръстени от различни видове злато, годежни пръстени от платина. Ще намерите годежни пръстени с всевъзможни камъни, от обикновено стъкло до годежни пръстени с диаманти. Всеки един от тях носи послание. А Вие може да изберете годежен пръстен, който да символизира Вашите чувства и намерения.

Годежни пръстени София 1
Годежни пръстени София 

Какъв да бъде годежният пръстен? Как да направим правилен избор?

Потърсете в Интернет годежни пръстени София и ще видите безброй предложения. За да намерите най-подходящия за Вашата любима годежен пръстен проучете добре предварително. Производителите и търговците предлагат такъв избор на годежни пръстени в София, който ще Ви омае. Смисълът на изкуството е, да дадеш най-доброто от себе си и то да послужи за благото и доброто на хората. Ние от марка Diamonds Forever в София, се посветихме в изработването на годежни пръстени с идеята да предадем красотата, с помощта ювелирното изкуство. Приложихме също и познанията ни в шлифоването на диаманти. В резултат на това, с удоволствие Ви представяме нашата колекция от златни бижута с диаманти, която можете да разгледате на уеб страницити ни, както и в офиса ни в София. Ако ни попитате: Какъв трябва да бъде годежният пръстен? Ние ще Ви отговорим: Разбира се, че с диамант! Защо? Може би, отговорът се намира вътре във Вашата душа. Помислете какво чувствате, на какво държите, какво искате да кажете на Вашата любима. С какво можете да свържете Вашето послание. Трябва да е нещо красиво, ценно, специално, което не се износва, не се променя и винаги ще напомня за любовта Ви. Това ще бъде обет за щастие, отдаденост и признание в любовта. Един въпрос, емоция, жест, поглед, блясъкът в очите й - най-изключителният момент за влюбените. Поднасянето на годежния пръстен носи ключово значение, за да получите очакваното съгласие. Днес, за щастие всеки, който пожелае може да си позволи да купи на любимата си годежен пръстен с диамант. За разлика от това, което е  било в миналото, когато диамантите са били достъпни само за богатите. Според нас, годежният пръстен с диамант е най-подходящия символ за израз на специални отношения. Диамант означава неразрушим, несломим. Най-твърдият, най-бляскавият с една дума „Най“. Можем много да Ви разказваме за диамантите, за техните качества и как хората ги свързват с любовта си. Тя е най-силното чувство, най-голямата тръпка. И когато отношенията са стигнали до желание да създадете семейство и да изживеете останалите дни заедно бъдете сигурни, че Вашата любима мечтае за най-сияещия годежен пръстен, за най-красивата рокля, най-вълшебната брачна халка и за най-вълнуващата сватба. Забелязахте ли колко пъти използвахме думата „Най“?  Нали това искаме за любовта си всичко „Най“. Годежен пръстен с диамант съдържа всичко това, което влагаме в думата „Най“. Ние изработваме годежни пръстени в София с такава нагласа, за да очаровате с нежното бижу и искрящия диамант любимата си. Тя да намери отражението на Вашите чувства и да засияе за Вас с красота си, като диамант.

Годежни пръстени София 2
Годежни пръстени София - Разгледайте при нас!

ГОДЕЖЕН ПРЪСТЕН СОФИЯ - как да изберете и къде да купите?

Как да избера годежен пръстен - това е въпросът, който си задава всеки мъж. В този на пръв поглед един въпрос се крият още много други. В каква форма да облека своето послание? Какъв символ да намеря, който да изрази най-точно чувствата ми? Какъв стил на годежния пръстен да избера? Какъв цвят на злато предпочита тя бяло, жълто, розово или от платина да бъде? Къде да потърся годежни пръстени с доказан произход на материалите? Доверете се на нашите специалисти в този важен момент, заповядайте в офиса ни в София, за да получите отговор на всичките си въпроси.

За да направите правилен избор, погледнете на годежния пръстен през погледа на Вашата любима, но не забравяйте, тя ще го носи за Вас.

Ние Ви препоръчваме:

  1. Съобразете се със стила на Вашата годеница

Замислете се, дали тя харесва класически бижута или предпочита модерни и екстравагантни модели. В първия случай ще й харесат нашите класически годежни пръстени с централно разположен диамант. Във втория - добър избор ще бъдат нашите оригинални годежни пръстени с много диаманти.                     

  1. Изберете годежен пръстен според характера на Вашата годеница

Мечтателка, която често лети в небесата, или любителка на изтънчената елегантност?

Именно характерът на Вашата любима може да Ви подскаже най-добре, за да можете да изберете идеалния годежен пръстен. Затова сме направили разнообразни колекции, а също така предоставяме възможност да се направи годежен пръстен по поръчка и идея на клиента.

  1. Годежният пръстен трябва да бъде от най-качествени материали

Зашеметяващото въздействие и красивият изглед на бижуто - това не е всичко. Трябва да се има предвид качеството, което се удостоверява със сертификат за пробата на златото и сертификат за диаманта. Не забравяйте, че годежният пръстен е символът на Вашата любов, затова в него не си струва да се инвестира само въз основа на външен вид, трябва да получите доказателства за високото качество на материалите, от които е изработен. Годежните пръстени от колекцията на марка Diamonds Forever притежават сертификат за златото C-Hafner и сертификати за диамантите от лаборатории като GIA, HRD и CGL. Заповядайте при нас в София, за да получите цялостна информация.

  1. Проверете размера на пръста на годеницата Ви

Знаете, че годежният пръстен се носи на безименния пръст на лявата ръка, нали? Със сигурност искате, моментът на поднасянето на годежния пръстен да бъде перфектен. За това е важно да се уцели точният размер. Можете да ни донесете неин пръстен, който тя носи на лявата ръка или самостоятелно да измерите вътрешния му диаметър. Но ако годеницата Ви не носи пръстени и няма как да разберете размера на пръста и, не се притеснявайте ние ще направим безплатна корекция след подаряването му, ако размерът се окаже неподходящ.

  1. Изберете годежен пръстен според бюджета си
Годежни пръстени София 3
Годежни пръстени София - Diamonds Forever

Колко струват годежните пръстени в София? Цената зависи от марката, модела, пробата на златото, големината, качеството и количеството на диамантите. Както виждате параметрите от които зависи цената са много. Затова най-лесно е да приемете стратегия с определяне на приемливата за Вас цена, а ние ще Ви предложим различни варианти на модели съобразно нея. Каним Ви в нашия офис в София, където ще превърнем избора на Вашия годежен пръстен в едно увлекателно и интересно преживяване. Прилагайки индивидуален подход, нашите специалисти ще Ви покажат и ще Ви разкажат за всички качествени характеристики на диаманта и ще Ви предложат всевъзможни варианти, които да се впишат в определения от Вас бюджет.

От името на нашата марка Diamonds Forever искрено пожелаваме на всички наши клиенти да бъдат щастливи, да изградят и запазят нежните и чисти отношения за дълги години! А блясъка на нашите бижута винаги ще Ви напомнят, за Вашата любов и блясъка във Вашите очи.

Какъв да бъде годежният пръстен?

Как да направим правилен избор?

Годежен пръстен София - как да изберете и къде да купите?

Другите посетители, които разглеждат тази категория, търсят също и в категории годежни пръстени, годежен пръстен, годежен пръстен с диамант, годежен пръстен бяло злато, пръстени с диаманти, златни пръстени, брачни халки, обици с диаманти, колиета и медальони с диаманти, гривни с диаманти, пръстени и диаманти.