УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
1. Марка Даймъндс Форевър, осигурява безплатна доставка на своите клиенти в рамките на цяла България, поемайки разходите за транспорт и застраховка на бижутата.
2. Доставка на заявени артикули се извършва след уточняване начина на плащане и след получаването му, ако е по банков път.
3. Доставка с наложен платеж се извършва до 2 работни дни и се заплаща на място на куриера.
4. В случай, че клиента не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъдат осигурени достъп и условия за предаване на поръчката в регламентирания срок, то тя се счита за невалидна и марка Даймъндс Форевър се освобождава от задължението да извърши доставката.
5. Ако клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след като не е бил намерен на посочения адрес, той поема за своя сметка разходите по новата доставка.
6. Ако трето лице се ангажира да получи поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, той се задължава да заплати цената на стоката (при наложен платеж). Необходимо е в този случай клиентът, направил поръчката, предварително да е подал данни за лицето-получател, както и да го е запознал с условията на доставка.

 
За допълнитeлни въпроси, моля обадете ни се на телефон: 0 886 009 707 или пишете на e-mail: info@diamonds-forever.com